hytteblogg - Hytt & Pine

1-årsjubileum på bloggen

b2ap3_thumbnail_IMG081.jpg

Det er ganske utrolig å tenke på - for ett år siden hadde vi kun ei tomt. Gubben og gode hjelpere hadde akkurat begynt på grunnarbeidet og tanken på ei ferdig hytte var nokså fjern. Les det første innlegget om grunnarbeidet her. Jobben med å støype plate beskrives her. Nå står hytta der - vi er ikke helt i mål - mangler bad og gang, men det blir - det blir. Mai 2014 har ikke vært den store hyttemåneden - konfirmasjoner, 17.mai - og fotball har vært priotert foran hyttebygging. DET har ikke skjedd ofte det siste året - kanskje 3-4 helger til sammen?

b2ap3_thumbnail_IMG205.jpg

b2ap3_thumbnail_IMG214.jpg

b2ap3_thumbnail_IMG220.jpg

Les det siste innlegget om jobben innvendig her  "Vår første hyttepåske" - der vi er nesten ferdig med kjøkken. Fram mot sommeren satser vi på storinnsats - slik at årets ferie får noe bedre standard enn fjorårets. Les to innlegg om sommerferien 2013 her: Campinglivets gleder og  Primitive forhold

I tillegg til at hytta straks er oppe og i drift har bloggen Hytt og Pine dessuten fått over 100 innlegg - vi har vært i Trønderavisa  og vi kan med stolthet presentere drøye 103 000 sidehenvisninger på ett år. Det betyr i snitt 232 visninger per dag. Ikke verst for en hobbyblogg det.

Og det ble flis
Jakten på en ostehøvel
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://hyttogpine.net/


Books!

Main Menu