hytteblogg - Hytt & Pine

Planlegging av kjøkken

b2ap3_thumbnail_DSC_0402.JPGb2ap3_thumbnail_DSC_0403.JPG

Allerede før plata skulle mures måtte vi ta stilling til hvor vasken skulle være på kjøkkenet - alt av rør måtte jo være avklart. Da var det like godt å starte planleggingen, samt ta seg en tur på IKEA for å se på ulike modeller og løsninger. Vi har gode erfaringer med IKEA-kjøkken fra før - og var nå spent på den nye serien deres "Metod". Mye smart altså - genialt opphengssystem med skinne - og nye skuff-i-skuff-løsninger. Skapene har 20-40-60-80 bredde og kan kombineres på utallig vis. Benkeskapene er litt høyere (og sokkelen mindre) for maksimal utnyttelse av plass. Genialt! 

Hjemme har vi bjørkekjøkken, med svart benkeplate - og stål/svart hvitevarer - så vi vil ha noe annet enn det. Tidligere har vi satt opp et hvitt klassisk kjøkken, men vil nok ha et mer moderne preg denne gangen - med bruk av mest skuffer. Jeg tror vi lander på et av de nye modellene som heter BROKHULT; lys grå, valnøttmønsteret. Benkeplate må vi se litt på - men har veldig lyst på eik. Usikker på om den passer sammen med dette kjøkkenet. Det må vi finne utav etterhvert. Utstillingen på IKEA har en beige akrylplate, men den falt ikke umiddelbart i smak...vil jeg si. Vi får se.

Slik ble det seende ut i programmet "kjøkkenplanleggeren" (ser for oss en vegghengt ventilator i stål over platetopp - samt horisontale veggskap over vasken i hvit høyglans) :

b2ap3_thumbnail_KjkkenFrosta3.PNGb2ap3_thumbnail_KjkkenFrosta1.PNG

Ingenting er hugget i stein enda - annet enn plassering av vasken da... wink - så dette kan vi tygge litt på utover de neste månedene.

b2ap3_thumbnail_DSC_0440.JPG

 

 

Stadig framover
Pavlova
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://hyttogpine.net/


Books!

Main Menu