hytteblogg - Hytt & Pine

Inspirasjon og planlegging

b2ap3_thumbnail_DSC_0343.JPGb2ap3_thumbnail_DSC_0345.JPG

I perioder der man ikke ser framdriften så tydelig inni hytta - sånn rent visuelt (plast og lekter liksom...hehe) er det godt å bruke tid på å planlegge praktiske løsninger og finne inspirasjon. Blant annet i IKEA-katalogen. Innkjøp av diverse interiørmagasiner har nok også økt i omfang den siste tiden. Pussig!? Jeg er IKEA-digger og har høytidsstund når den nye katalogen kommer i august. Hærlig! Mye tips og ideer å finne både i den analoge verden og på nett.

Vi har blant annet bestemt oss for en kontrastvegg blant alt det hvite - som vi skal beise. Har prøvd ut litt ulike farger - blant annet værbitt og drivved (Lady Interiørbeis). Den til høyre heter værbitt - og ble litt for grå for vår del, og bestemmelsen falt derfor på drivved. Virker litt mer gylden, og tar igjen litt bruntoner vi skal ha andre plasser. Beisen blir på en vegg på stua; TV-veggen/ved peisen. Liggende panel. I tillegg tenker vi at hemstrappa skal få samme farge.

b2ap3_thumbnail_DSC_0347.JPG

Da blir det noe sånt som dette (hentet fra brosjyre Lady Interiørbeis):

b2ap3_thumbnail_DSC_0349.JPG

En annen ting jeg koker og spekulerer på, er plass til oppbevaring. Mest mulig på minst mulig plass. devil Vi har trekt inn ett soverom litt, slik at vi får et stort garderobeskap i gangen. Dybde 0.90 m x bredde 2,25 m. Vi tenkte skyvedører fra gulv til tak i utgangspunktet. IKEA har kun løsninger basert på bredde 1,50 og 2 m - og skinner som ikke kan festes i gulv/tak, så da spørs det om vi må se på andre løsninger. "Innmaten" blir derfra uansett. Har sett meg ut seng på IKEA da - med skuffer til oppbevaring og oppbevaring i sengegavlen. Glupt, ikke sant?

b2ap3_thumbnail_brimnes-seng-med-skuffer__0216995_PE318154_S4.jpg

I all denne planleggingen vakler jeg også på valg av kjøkken nå. Heller mot grå høyglans for tiden. Stilig det også?

b2ap3_thumbnail_kjkken-oversikt11.JPG

Mens far var på Frosta
Jajaja - vi holder på...
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://hyttogpine.net/


Books!

Main Menu