hytteblogg - Hytt & Pine

En hyttebyggers nyttårsønsker - velkommen 2014

b2ap3_thumbnail_utsikt-frosta.jpgb2ap3_thumbnail_DSC_0263.JPG

2013 er straks over - og for ett år! Vi har startet på vår hyttedrøm og året har stort sett dreid seg om funderinger, valg og avgjørelser knyttet til hytta. All ferie og annen fritid er brukt her (for ikke å snakke om finanser og økonomi!!) - til og med julekortet i år hadde full fokus på hyttebygging. Man blir kanskje litt snever i tankegang og vidsyn - men vi liker det - så håper vi at de rundt oss hever seg over vår navlebeskuende tilværelse enda ei tid. Det blir bedre neste år - litt utpå sommeren - da vanker det mulighet for å tilbringe tid med oss på hytta! Og nyte utsikten...kor vi glær oss!

Det er vårt nyttårsønske for 2014: bli ferdig med hytta i løpet av året - og nyte helger og ferier der - både med familie - og venner som vil komme en tur. Velkommen!

Artig at vi stadig får flere følgere på bloggen - og for å oppsummere året presenterer vi "topp 10 - 2013" - mest leste blogginnlegg (av totalt 75 innlegg):

  1. Byggesett ankommer tomten
  2. En hyttebyggers budsjett
  3. Bygg -  reis deg
  4. Støping av plate
  5. Mange valg å ta - farger og sånt
  6. Grunnarbeid
  7. God, gammeldags sjokoladekake
  8. Pavlova
  9. Campinglivets gleder
  10. Regnfulle vinduer

Klikk på linken hvis du ønsker et tilbakeglimt! wink Tydelig at ulike innlegg om grunnarbeid er populært - men sannelig har det sneket seg inn et par kakeoppskrifter og beskrivelse av campinglivets gleder på topp 10. Artig.

Gode ønsker for 2014 ønskes alle våre lesere - og følg oss gjerne inn i det nye året. Godt nyttår!

Hyttebyggere elsker januarsalg
Byggefri i jula
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://hyttogpine.net/


Books!

Main Menu